Age of Empires II: Definitive Edition

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum 14 november 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Age of Empires II Definitive Edition aangekondigd

Liefhebbers van het RTS-genre werden tijdens de E3-presentatie van Microsoft getrakteerd op de aankondiging van Age of Empires II Definitive Edition voor de Xbox One.

Age of Empires is een zeer geliefde game. Het is dan ook niet vreemd dat de franchise inmiddels al twintig jaar bestaat. Terwijl de ontwikkeling van Age of Empires 4 voor zover bekend nog in volle gang is, kunnen we ons tussentijds eerst vermaken met een verbeterde versie van Age of Empires II. Met deze heruitgave kun je de game in 4K ervaren en is de audio van de game verbeterd. Daarnaast bevat de game een gloednieuwe campaign. Bekijk hieronder de aankondiging tijdens Microsoft's E3-presentatie.

Age of Empires II: Definitive Edition verschijnt nog dit jaar voor de Xbox One.

BRON Microsoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?