Trailer: GoldenEye 007 vanaf deze week op Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2023 17:28

GoldenEye 007 verschijnt binnenkort op Xbox Game Pass. Met een nieuwe trailer heeft Rare bekendgemaakt per wanneer dit stukje gamegeschiedenis op Game Pass te spelen is.

Recent maakte Rare al bekend dat zij GoldenEye 007 naar Xbox Game Pass zouden brengen. Vandaag is daar ook een datum aan gekoppeld. Mocht je het Nintendo 64 tijdperk niet hebben meegemaakt, dan is GoldenEye 007 wellicht aan je aandacht ontsnapt. Maar de game staat bekend als één van de beste en meest populaire games op Nintendo's console destijds. In dat kader is het dan misschien ook niet zo gek dat ze de opgepoetste versie van de James Bond game nu opnieuw uitbrengen zodat het weer gespeeld kan worden. En lang hoef je er niet meer op te wachten.

Vanaf 27 januari ontvangt James Bond zijn Martini weer het liefst shaken, not stirred via Xbox Game Pass.

Bron: Rare
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GoldenEye 007

Series

James Bond

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Nintendo DS, Nintendo Wii

Releasedatum

5 november 2010

Ontwikkelaar

Eurocom Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord