Downloadnieuws: GoldenEye 007 keert terug op Xbox Game Pass

Geplaatst:

De naam is Pass. Game Pass. James Bond gaat je een nostalgisch avontuur voorschotelen, want er komt een klassieker naar Xbox Game Pass, namelijk GoldenEye 007.

Het origineel lanceerde in 1997 en wordt gezien als een klassieker door vele fans. Deze versie van GoldenEye 007 is echter een remaster en geoptimaliseerd voor de huidige generatie. De klassieke campaign keert terug gepaard met alle cheats die je ervaring helemaal op z'n kop gooien. Daarnaast kun je aan de slag met de lokale multiplayer-modus. Vier spelers nemen het tegen elkaar op met blaffende pistolen. Deze versie van GoldenEye 007 heeft een resolutie van 4K en een volledig achievementsysteem. Niet alleen Game Pass abonnees kunnen aan de slag met de titel. Als je Rare Replay in je bezit hebt, dan kun je straks de game gratis en voor niks downloaden.

De stealth shooter komt ook naar Nintendo Switch Online.

GoldenEye 007 Game Pass1

Een releasedatum heeft GoldenEye 007 nog niet. De game lanceert echter spoedig op de Xbox One en Xbox Series via Game Pass.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GoldenEye 007

Series

James Bond

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Nintendo DS, Nintendo Wii

Releasedatum

5 november 2010

Ontwikkelaar

Eurocom Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord