Gerucht: GoldenEye 007-remaster wordt binnenkort onthuld

Geplaatst: 14 februari 2022 17:45

Het lijkt erop dat we binnenkort een aankondiging van de geleakte GoldenEye 007-remaster kunnen verwachten. De game zou mogelijk als eerste door Microsoft uit de doeken gedaan worden.

Menig gamer is wel bekend met GoldenEye 007. Deze first-person shooter verscheen oorspronkelijk in 1997 op de Nintendo 64 en wist daar de harten van veel gamers te veroveren. Nu even terug naar de huidige tijd. Eerder dit jaar verscheen er een achievementlijst op TrueAchievements van deze geliefde shooter. In principe konden we op basis daarvan al concluderen dat GoldenEye 007 naar de Xbox komt. Inmiddels draait de geruchtenmolen harder dan ooit tevoren. Jeff Grubb, een journalist bij VentureBeat, gelooft dat een aankondiging van de remaster ergens in de komende weken al zou kunnen volgen. Hij benoemt daarbij ook specifiek dat hij vermoedt dat de aankondiging vanuit Microsoft komt. Niet gek, gezien de game oorspronkelijk werd ontwikkeld door Rare. Dat bedrijf is inmiddels een onderdeel van Microsoft.

Alhoewel het erg aannemelijk is dat er inderdaad een remaster van GoldenEye 007 in aantocht is, is er tot op heden nog geen officiële aankondiging gedaan.

Bron: Giant Bomb
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GoldenEye 007

Series

James Bond

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Nintendo DS, Nintendo Wii

Releasedatum

5 november 2010

Ontwikkelaar

Eurocom Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord