Gerucht: Toekomst GoldenEye-remaster onzeker door oorlog

Geplaatst:

De toekomst van de GoldenEye 007-remaster die vermoedelijk in de maak is, zou onduidelijk zijn door de huidige oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Het is daardoor onzeker of en wanneer de game uitkomt.

Eerder dit jaar verscheen er een achievementlijst voor GoldenEye 007 op de Xbox. Het nieuws deed gamers vermoeden dat de veelgeprezen first-person shooter in een nieuwe vorm naar de console van Microsoft komt. Het gerucht werd bevestigd door Jeff Grubb, een bekende journalist bij VentureBeat. Hij geloofde dat een aankondiging van de GoldenEye-remaster al ergens rond februari of maart zou kunnen volgen. Ongeveer een week na die uitspraak begon de oorlog in Oekraïne.

Op Twitter geeft Jeff Grubb een update over wat hij gehoord heeft over de remaster. Hij vertelt daar dat de toekomst van de game nog altijd onzeker is vanwege de oorlog. Het lijkt er dus op dat we voorlopig nog geen officiële aankondiging van de GoldenEye 007-remaster hoeven te verwachten.

GoldenEye 007 verscheen oorspronkelijk in 1997. De game ontving elf jaar geleden al een remake in de vorm van GoldenEye 007: Reloaded.

Bron: Jeff Grubb via Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GoldenEye 007

Series

James Bond

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Nintendo DS, Nintendo Wii

Releasedatum

5 november 2010

Ontwikkelaar

Eurocom Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord