Alan Wake 2 DLC Night Springs morgen beschikbaar

Geplaatst: 8 juni 2024 00:32
Aangepast: 8 juni 2024 00:32
-

Sam Lake is tegenwoordig de BFF van Geoff Keighley, want de beste man mag weer Remedy vertegenwoordigen. Ditmaal met de Night Springs DLC voor Alan Wake 2!

Het is al een tijdje bekend dat er twee uitbreidingen naar de horrorgame komen, maar verdere details werden ons bespaard. Summer Game Fest is wederom het podium van spraakmakende primeurs, want de Night Springs DLC komt eraan. Wanneer kan je met de uitbreiding aan de slag? Nou, wat dacht je van morgen! Daarnaast komt er een fysieke versie van Alan Wake 2 uit.

Check hier onze review van Alan Wake 2.

Alan Wake 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De uitbreiding Night Springs verschijnt morgen!

Bron: Summer Game Fest
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake 2

Ontwikkelaar:

Remedy

Uitgever:

Epic Games

Release:

27 oktober 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord