Keer terug naar Alan Wake 2 in Lake House

-

De tweede uitbreiding van Alan Wake 2 kwam voorbij tijdens de State of Play. Het belooft een griezelige bedoeling te worden in de Lake House.

We komen terecht in het Federal Bureau of Control onderzoekslaboratorium. Het is hier goed misgegaan. Een aantal experimenten hebben fatale botsingen gekend en nu hebben we wederom te maken met de Dark Place. De realiteit begint te vervormen hier. Het verhaal van Lake House loopt parallel met de main campaign van Alan Wake 2. Ditmaal spelen we als FBC agent Kiran Estevez. De teaser trailer belooft ons een oktober-releasedatum - en gezien de horror-setting van de game kan dat nog eens goed van pas komen. Leuk voor Halloween!

Check hier onze Alan Wake 2 review. We hebben ook de eerste uitbreiding Night Springs aan de tand gevoeld.

Alan Wake 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake 2

Ontwikkelaar:

Remedy

Uitgever:

Epic Games

Release:

27 oktober 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord