Alle Area 99 locaties in Call of Duty: Warzone

-

Terwijl menig shooterfan zicht klaarstoomt voor Call of Duty: Black Ops 6, zouden we haast vergeten dat Call of Duty: Warzone ook nog bestaat. Gelukkig introduceert Activision voor Warzone een gloednieuwe Resurgence-map: Area 99. Zover waren we al, maar nu zien we alle Area 99 locaties in beeld. Area 99 is niet zomaar een locatie; het is de geboorteplaats van Nuketown!

Area 99 doet het ontstaan van Nuketown uit de doeken en blijft trouw aan de snelle gameplay die deze iconische map kenmerkt. Naast een productiefaciliteit voor het welbekende Nuketown, is er ook ruimte voor een kernreactor, een paspoppen fabriek, een slaapzaal voor werknemers en een ondergrondse bunker te vinden. De bunker dient hoofdzakelijk als verbindende POI waar we dus kunnen rekenen op een flink aantal vuurgevechten.

De Nuketown Area 99 Resurgence map is slechts een onderdeel van wat er allemaal is getoond tijdens de Call of Duty Next van 28 augustus. Naast Area 99 zagen we ook gameplay van de Call of Duty: Black Ops 6 Zombies-modus en maakten we kennis met alle COD: Black Ops 6 multiplayer maps. Meer interesse om de game zelf te spelen? Lees dan hier alles wat je moet weten over de Call of Duty: Black Ops 6 bèta!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone 2.0

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

16 november 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord