Assassin's Creed II

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Altair heeft zwemles gehad voor Assassin's Creed 2

Het einde van Assassin's Creed was een cliffhanger van jewelste, dus dat betekend dat we over een tijdje een tweede deel voorgeschoteld zullen krijgen. Veel over de game was er tot nu toe niet bekend, maar we krijgen nu voor het eerst een beetje info over de nieuwe features van de game.

David Wilkinson heeft in een interview verteld dat de animators van de game op het moment bezig zijn om Altair te laten zwemmen in het volgende deel van de serie:

They're busy making Altair even more beautiful. Last thing I saw them do was getting Altair to swim.

. Veel water hebben we trouwens niet gezien in Assassin's Creed, maar dat zal dan gaan veranderen in het volgende deel. Misschien is het wel een nieuwe gameplay element waarin je zo snel mogelijk moet zwemmen in plaats van zo snel mogelijk over de daken springen. We weten het nu nog niet, maar hopelijk krijgen we vanaf nu steeds meer info over de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?