Check hier alle The Game Awards 2023 content

Assassin's Creed: Altairs Chronicles

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 10 april 2008
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Altaïr verschijnt weer op de DS

Vandaag is er weer een vijftal screenshots opgedoken van Assassin's Creed: Altaïr Chronicles voor de DS.

Alles lijkt aanwezig te zijn in deze game: het rennen, springen en klimmen door de stad. Je kunt natuurlijk ook gewoon belangrijke gesprekken afluisteren in de DS-versie van deze game. Het touchscreen kan worden gebruikt als een inventory of als een landkaart.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?