Alternatieve namen Pokémon Ruby en Sapphire ontdekt

-

De Pokémon-titels Ruby en Sapphire, waar veel fans ooit aan verknocht waren, hadden mogelijk andere namen kunnen hebben. Dit blijkt uit recent ontdekte code die een fan van de serie boven tafel heeft gekregen.

Pokémon Ruby en Sapphire , uitgebracht in 2002 als de derde generatie van de Pokémon-serie en de eerste op de GameBoy Advance, bevatten in hun originele code verwijzingen naar “Indigo Version” en “Crimson Version,” zo ontdekte X-gebruiker Farore.Gba. Hoewel het onduidelijk is of deze namen ooit de definitieve titels zouden zijn geweest, suggereert hun aanwezigheid in de data dat ze op een gegeven moment overwogen zijn. En het is niet de eerste keer dat dergelijke ontdekkingen worden gedaan in de code van een Pokémon-game. Eerdere games bevatten data-invoeringen voor alle voorgaande en volgende games, wat nodig is voor het categoriseren van Pokémon voor ruilen en importeren vanuit Pokémon Home. In 2020, toen de broncode van Pokémon Red en Blue online uitlekte, werden er referenties gevonden naar een Pink versie, vermoedelijk bedoeld als metgezel voor Pokémon Yellow. Bekijk hieronder de vondst van X-gebruiker Farore.Gba:

Pokémon Ruby en Sapphire werden oorspronkelijk uitgebracht in 2002 voor de GameBoy Advance en blijven populaire titels binnen de Pokémon-franchise.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Ruby

Ontwikkelaar:

Game Freak

Uitgever:

Nintendo

Release:

21 november 2002

Reviewscore:

-

Platforms:

GBA
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord