Amnesia: The Bunker wederom uitgesteld

Geplaatst: 12 mei 2023 17:20

Horrorfans moeten nog eventjes geduld hebben, voordat ze met een nieuw bloedstollend avontuur aan de haal kunnen gaan. Amnesia: The Bunker is namelijk (wederom) met een paar weken uitgesteld.

Amnesia: The Bunker werd al eerder uitgesteld naar de maand mei, maar helaas blijkt deze releasedatum ook niet haalbaar voor Frictional Games. De reden daarvoor werd gegeven. Ze hebben bepaalde crash-issues gevonden tijdens het certificatieproces. Deze problemen komen relatief zeldzaam voor, maar ze zijn ook moeilijk te repliceren en te fiksen. De extra tijd is nodig om ervoor te zorgen dat de nieuwe Amnesia-game niet met deze problemen lanceert. Waarom werken ze niet gewoon een weekendje door of maken ze lange nachten? Nou, daar doet Frictional Games niet aan. Ik kan die eerlijkheid en goede werkomstandigheden wel waarderen. Chapeau, Frictional Games.

Als goedmakertje wordt er een pc-demo van Amnesia: The Bunker vrijgegeven. Op 22 mei kan je via Steam met de horrorgame aan de slag. Benieuwd wat je ongeveer kan verwachten? Check hier gameplay van Amnesia: The Bunker.

Amnesia: The Bunker is beschikbaar vanaf 6 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De horrorgame verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: Frictional Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Amnesia: The Bunker

Series

-

Uitgever

Frictional Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Frictional Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord