Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Among Us aangekondigd voor de Nintendo Switch

Een Nintendo Switch-versie van de populaire indie-game Among Us is aangekondigd. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Indie World-presentatie van Nintendo.

Among Us steeg in populariteit tijdens de coronacrisis en het was een kwestie van tijd voordat de game ook zijn entree ging maken op consoles. Dat is nu het geval, want later vandaag is de game in de Nintendo e-Shop te vinden. In de game moeten spelers de imposter(s) zien te vinden, voordat die ze allemaal vermoord. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Among Us is nu uit op de Nintendo Switch. De game is op dit moment ook beschikbaar op de pc en smartphones.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?