Among Us haalde half miljard spelers in één maand

-

Ontwikkelaar en uitgever InnerSloth mag de slingers ophangen. Among Us is namelijk de meest populaire game ooit qua maandelijkse spelers.

Ondertussen kent eigenlijk iedereen wel Among Us, dé game waar liegen en bedriegen winst kan opleveren. Dit is ook terug te zien in het aantal spelers die de afgelopen tijd deze multiplayer hebben gespeeld. Volgens marktanalist SuperData had Among Us namelijk ongeveer vijfhonderd miljoen actieve spelers in november. Dit maakt Among Us de meest populaire game ooit wat betreft maandelijkse spelers. SuperData gaf ook aan dat het meeviel hoeveel uitgever en ontwikkelaar InnerSloth aan Among Us verdient. De meeste inkomsten van november komen vanuit pc-spelers, alleen tellen die voor maar drie procent van het totaal aantal spelers. Voor een game die twee jaar geleden uitkwam, is het echter een hele prestatie dat de game alsnog recentelijk populair is geworden.

Among Us is te spelen op pc, PlayStation 4 en sinds kort op de Nintendo Switch. Volgend jaar komt de game uit voor Xbox One en Xbox Series.

Bron: Superdata

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Ontwikkelaar:

Innersloth

Uitgever:

Innersloth

Release:

16 november 2018

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
VR
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord