Among Us-update gedeeld door Innersloth

-

Among Us heeft een update gekregen, zo onthulde Innersloth via een blogpost. Er zijn bugs gerepareerd en er komen nog een aantal nieuwe features aan.

Met de komst van de nieuwe Airship-map en de bijhorende update zijn er nogal wat bugs ontstaan in Among Us. Ontwikkelaar en uitgever Innersloth heeft een blogpost gedeeld waarin genoemd wordt dat ze druk bezig zijn met het oplossen van die bugs. Daarbij geven ze aan dat een deel ervan al is opgelost, waaronder niet lekker lopende accounts, een onjuiste achtergrond in het Create Game scherm van de Airship-map en authenticatie problemen op mobiel. Among Us voor de Nintendo Switch heeft ook een patch gekregen. Hierdoor kunnen de comms sabotage niet meer gerepareerd worden door geesten, zijn de namen van kamers consistent gelaagd, en voltooit de ontwikkel foto's taak niet onmiddelijk. Innersloth heeft daarnaast de vooruitgang van de ontwikkeling van aankomende features gedeeld. Zo wordt er gewerkt aan een nieuwe art style, de lobbies met vijftien spelers, nieuwe kleuren en een nieuw meeting scherm.

Among Us is te spelen op pc, Xbox One, Nintendo Switch, mobile en Xbox Series. Gisteren werd bekendgemaakt tijdens de State of Play-presentatie van Sony dat Among Us ook naar PlayStation 4 en PlayStation 5 komt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Ontwikkelaar:

Innersloth

Uitgever:

Innersloth

Release:

16 november 2018

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
VR
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord