Trailer: Among Us maakt verdachte move naar PlayStation

-

Niets is zeker in Among Us, maar ook zeker niet mét Among Us. De succesvolle game is namelijk nu ook aangekondigd voor de PlayStation consoles van Sony.

InnerSloth probeert met Among Us een nog breder publiek te trekken. Mocht je de dans zijn ontsprongen omdat je een console-gamer bent, dan kun jij ook binnenkort aan de slag met Among Us. De herkenbare figuren maken namelijk binnenkort hun opwachting op de consoles van Sony. Tijdens State of Play werd dit in een korte (lees: zeer korte) video kenbaar gemaakt. De console versie krijgt bovendien ook nog exclusieve content. Zo zien we in de trailer een Among Us-speler gehuld in een Ratchet & Clank outfit. De game is cross-play speelbaar. Zo kun je dus ook meespelen met je vrienden die geen PlayStation hebben. Bereid je dus maar voor op weer een hoop backstabbing, emergency meetings en verdachtmakingen. Onder meer op de nieuwe Among Us Airship map.

Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, maar Among Us verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony's State of Play
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Ontwikkelaar:

Innersloth

Uitgever:

Innersloth

Release:

16 november 2018

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
VR
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord