Ancestors: The Humankind Odyssey

  • Ontwikkelaar Panache Digital Games
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Open-World
  • Gameliner score

Ancestors: The Humankind Odyssey console releasedatum bekendgemaakt

De console releasedatum voor Ancestors: The Humankind Odyssey is bekendgemaakt. Dit laten de ontwikkelaars weten via Twitter.

Ancestors: The Humankind Odyssey is een game waarin je het bestaan van onze voorouders beleefd. Je moet zien te overleven in een wereld vol gevaar. Je moet jezelf niet alleen onderhouden, je moet ook letten op de diverse carnivoren die in de wereld leven, zoals de sabeltandtijger. De kunst is om nieuwe vaardigheden te leren zodat je je eigen leven wat makkelijker kunt maken. De open wereld survival game was al eerder te spelen op de pc, maar nu komt de game ook naar console. Delano heeft de game al behandeld en zijn Ancestors: The Humankind Odyssey review vind je hier.

Ancestors: The Humankind Odyssey is vanaf 6 december beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?