Ancestors: The Humankind Odyssey console releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst: 29 oktober 2019 16:35
Aangepast: 29 oktober 2019 18:09

De console releasedatum voor Ancestors: The Humankind Odyssey is bekendgemaakt. Dit laten de ontwikkelaars weten via Twitter.

Ancestors: The Humankind Odyssey is een game waarin je het bestaan van onze voorouders beleefd. Je moet zien te overleven in een wereld vol gevaar. Je moet jezelf niet alleen onderhouden, je moet ook letten op de diverse carnivoren die in de wereld leven, zoals de sabeltandtijger. De kunst is om nieuwe vaardigheden te leren zodat je je eigen leven wat makkelijker kunt maken. De open wereld survival game was al eerder te spelen op de pc, maar nu komt de game ook naar console. Delano heeft de game al behandeld en zijn Ancestors: The Humankind Odyssey review vind je hier.

Ancestors: The Humankind Odyssey is vanaf 6 december beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ancestors: The Humankind Odyssey

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Panache Digital Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord