Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Releasedatum Ancestors: The Humankind Odyssey onthuld

Geplaatst: 23 mei 2019 20:55

Vandaag hebben Panache Digital Games en Private Division de releasedatum voor Ancestors: The Humankind Odyssey bekendgemaakt. De game komt nog dit jaar uit voor pc en consoles.

In een nieuwe trailer wordt niet alleen de releasedatum onthuld, maar vertelt Patrice Désilets ook wat meer over de game. Zo wordt onder meer aandacht besteedt aan de groep waarin je leeft en hoe belangrijk deze is. Door anderen uit je groep te helpen met het vinden van eten en drinken zorg je ervoor dat je samen blijft overleven. Ook is te zien dat angst een hele grote rol speelt. Wanneer je je verder van je groep begeeft, neemt de angst voor het onbekende het over. Door je territorium uit te breiden kun je deze angsten overwinnen.

Ancestors: The Humankind Odyssey komt uit op 27 augustus voor pc. De versie voor de Xbox One en PlayStation 4 volgen in december.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ancestors: The Humankind Odyssey

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Panache Digital Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord