Check hier alle The Triple-i Initiative content

Ancestors: The Humankind Odyssey voor pc exclusief naar Epic Games Store

Geplaatst: 14 mei 2019 11:45
Aangepast: 14 mei 2019 12:30

De game Ancestors: The Humankind Odyssey wordt voor pc-gamers één jaar lang exclusief aangeboden in de Epic Games Store. Dit maakte Take-Two Interactive kenbaar tijdens het bekendmaken van haar fiscale jaarcijfers.

Eerder maakte Take-Two Interactive bekend dat The Outer Worlds en Bordelands 3 ook al exclusief verkrijgbaar worden in de Epic Games Store. De trend lijkt door te zetten nu Ancestors: The Humankind Odyssey zich in het rijtje voegt. De game verschijnt één jaar na de releasedatum op Steam. Ancestors: The Humankind Odyssey is een third person open wereld-game, waarin spelers een clan opbouwen, territorium afbakenen en opgedane vaardigheden doorgeven aan volgende generaties.

Ancestors: The Humankind Odyssey verschijnt ook op de PlayStation 4 en Xbox One. Er is nog geen exacte releasedatum bekend.

Bron: Take-Two Interactive

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ancestors: The Humankind Odyssey

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Panache Digital Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord