Anno 1800: Tourist Season releasedatum vrijgegeven

Geplaatst: 8 mei 2021 16:15

In de nieuwe blogpost op Anno Union heeft Ubisoft de releasedatum van Anno 1800: Tourist Season vrijgegeven. Daarnaast wordt er uitgelegd hoe de nieuwe bussen gaan werken.

Anno 1800: Tourist Season wordt de tweede uitbreiding die onderdeel is van Anno 1800: Season Pass 3. De eerste uitbreiding genaamd DockLands, kwam in februari al uit en legde de focus op de haven. Tourist Season gaat een andere route op en brengt nogal kieskeurige toeristen naar je eiland in de Oude Wereld. Zij moeten tevreden gehouden worden met allemaal speciale gebouwen, zoals een hotel en restaurant. Omdat ze geen zin hebben om veel te lopen moeten de gebouwen vlak bij een busstation worden gebouwd. In de blog is te lezen dat de bussen niet op brandstof rijden. De reden hiervoor is dat de benzinepompen in het midden van de stad en vlak bij de locaties een te grote negatieve impact hebben op de stad.

Ondertussen is Blue Byte ook bezig met twee nieuwe cosmetic packs, die later dit jaar uitkomen.
Anno 1800: Tourist Season verschijnt op 25 mei voor de pc. De dlc is onderdeel van Season Pass 3, maar is ook apart verkrijgbaar.

Bron: Anno Union

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800: Tourist Season

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

25 mei 2021

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.