Anno 1800 krijgt twee nieuwe Cosmetic Packs

Geplaatst: 10 april 2021 15:50

Anno 1800 krijgt er in 2021 weer twee Cosmetic Packs bij. Net zoals vorig jaar krijgen de spelers de mogelijkheid om hun stem uit te brengen.

Dat Anno 1800 nog voor een jaar wordt ondersteund werd al duidelijk door de aankondiging van Season Pass 3. Naast de drie grote uitbreidingen die dit jaar uitkomen, heeft Ubisoft aangekondigd nog twee Cosmetic Packs uit te brengen. Deze speciale packs zijn geen onderdeel van de Season Pass en zijn puur gericht op decoraties. Het is te vergelijken met de winnaars van vorige jaar de Cosmetic Packs City Lights en Amusements pack. Dit jaar kunnen spelers kiezen uit vijf thema's. De twee winnaars worden door BlyeByte en Ubisoft ontwikkelt en uitgebracht. Zo kun je kiezen voor Vibrant Cities dat skins brengt voor verschillende gebouwen. Het New World Pack dat nieuwe decoraties toevoegt voor de Nieuwe Wereld. Het Pedestrian Zone Pack, die vooral gericht is op de voetgangers door het toevoegen van bruggen en standbeelden. Als vierde het griezelige Eldritch Pack en als laatste het Big Top Pack, dat het circus brengt naar jouw stad.

Het is nog niet bekend wanneer de Cosmetic Packs uitkomen, maar spelers kunnen tot 22 april hun stemmen uitbrengen. Prime Gaming Members kunnen daarnaast het Vehicle Liveries Pack voor Anno 1800 oppakken dat bestaat uit dertig skins voor verschillende voertuigen.

Bron: Anno Union

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord