Anno 1800

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Anno 1800 deze week gratis te spelen

Vorige week werd nog de Anno 1800: Season Pass 4 uitbreidingen onthuld. Omdat de eerste uitbreiding deze week uitkomt, is het mogelijk om Anno 1800 voor een week gratis te spelen via Ubisoft Connect.

Vanaf vanavond is het mogelijk om Anno 1800 een hele week gratis te spelen. Het gaat hier wel alleen om de base game, waardoor je geen toegang hebt tot de uitbreidingen. Dit betekent niet dat je te maken krijgt met een kleine game. Zo ligt de Eden Burning scenario op je te wachten en kun je aan de slag met de campagne. Mocht dit niets voor je zijn is er altijd nog de sandbox modus. Hierin kun je op je eigen tempo je stad uitbouwen, oorlogen voeren en natuurlijk andere eilanden in bezit nemen. Regeren over een stad is niet eenvoudig dus zorg ervoor dat je voldoet aan alle eisen die de bewoners hebben.

onbekend

Anno 1800 is van 12 april tot 19 april gratis te spelen via de pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?