Downloadnieuws: Anno 1800 deze week gratis te spelen

Geplaatst:

Vorige week werd nog de Anno 1800: Season Pass 4 uitbreidingen onthuld. Omdat de eerste uitbreiding deze week uitkomt, is het mogelijk om Anno 1800 voor een week gratis te spelen via Ubisoft Connect.

Vanaf vanavond is het mogelijk om Anno 1800 een hele week gratis te spelen. Het gaat hier wel alleen om de base game, waardoor je geen toegang hebt tot de uitbreidingen. Dit betekent niet dat je te maken krijgt met een kleine game. Zo ligt de Eden Burning scenario op je te wachten en kun je aan de slag met de campagne. Mocht dit niets voor je zijn is er altijd nog de sandbox modus. Hierin kun je op je eigen tempo je stad uitbouwen, oorlogen voeren en natuurlijk andere eilanden in bezit nemen. Regeren over een stad is niet eenvoudig dus zorg ervoor dat je voldoet aan alle eisen die de bewoners hebben.

onbekend

Anno 1800 is van 12 april tot 19 april gratis te spelen via de pc.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord