Anno 1800

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Anno 1800: Cosmetic DLC roadmap voor 2022 bekend

Dit jaar kenmerkt alweer het vierde seizoen van Anno 1800, maar naast drie nieuwe uitbreidingen komen er ook drie nieuwe Cosmetic Packs naar de game. Ubisoft heeft dan ook de roadmap voor deze Cosmetic Packs bekendgemaakt.

De ontwikkelaars hebben in een dev blog laten weten dat spelers dit jaar weer aan de slag kunnen met drie nieuwe cosmetic packs. De eerste dlc heeft de naam Seasonal Decorations Pack en, zoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om decoraties die specifiek gericht zijn op de vier seizoenen. Deze dlc verschijnt deze maand al. Vervolgens wordt er in mei een Community Vote gehouden om de laatste Cosmetic Pack te bepalen. Dit gaat hetzelfde werken als bij de Vibrant Cities Pack en de Pedestrian Zone Pack. Spelers kunnen stemmen op vier ideeën en de dlc verschijnt vervolgens in de herfst. In juni komt de tweede Cosmetic Pack uit waarbij de focust ligt op decoraties voor de productie en industriezones.

onbekend

De eerste Cosmetic Pack voor Anno 1800 dit jaar verschijnt op 15 februari en heeft de naam Seasonal Decorations Pack. Daarna volgt er nog een pack in juni en dan weer eentje in de herfst.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?