Anno 1800: Cosmetic DLC roadmap voor 2022 bekend

Geplaatst: 5 februari 2022 14:15

Dit jaar kenmerkt alweer het vierde seizoen van Anno 1800, maar naast drie nieuwe uitbreidingen komen er ook drie nieuwe Cosmetic Packs naar de game. Ubisoft heeft dan ook de roadmap voor deze Cosmetic Packs bekendgemaakt.

De ontwikkelaars hebben in een dev blog laten weten dat spelers dit jaar weer aan de slag kunnen met drie nieuwe cosmetic packs. De eerste dlc heeft de naam Seasonal Decorations Pack en, zoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om decoraties die specifiek gericht zijn op de vier seizoenen. Deze dlc verschijnt deze maand al. Vervolgens wordt er in mei een Community Vote gehouden om de laatste Cosmetic Pack te bepalen. Dit gaat hetzelfde werken als bij de Vibrant Cities Pack en de Pedestrian Zone Pack. Spelers kunnen stemmen op vier ideeën en de dlc verschijnt vervolgens in de herfst. In juni komt de tweede Cosmetic Pack uit waarbij de focust ligt op decoraties voor de productie en industriezones.

De eerste Cosmetic Pack voor Anno 1800 dit jaar verschijnt op 15 februari en heeft de naam Seasonal Decorations Pack. Daarna volgt er nog een pack in juni en dan weer eentje in de herfst.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.