Anno 1800

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Anno 1800: Pedestrian Zone Pack voegt kanalen toe

Ubisoft heeft meer informatie gegeven over de Pedestrian Zone Pack voor Anno 1800. De cosmetic pack gaat onder andere kanalen toevoegen aan de game en verschijnt al zeer binnenkort.

Aan het begin van dit jaar hield Ubisoft een competitie, waarbij spelers uit een aantal thema's moesten kiezen. De twee thema's met de meeste stemmen werden de twee toekomstige cosmetic packs. Het was dan ook al bekend dat Anno 1800 dit jaar twee cosmetic packs zou krijgen. Pedestrian Zone Pack had de meeste stemmen en verschijnt volgende week al. In een artikel op Ubisoft Connect is te lezen wat het pack allemaal gaat toevoegen aan de game. Het is voornamelijk bedoelt voor wandelaars, want door de speciale bruggen en tunnels kunnen ze nu veilig de weg over of onder. Daarnaast laat Ubisoft weten dat er twee verschillende soorten kanalen worden toegevoegd. Als je altijd al Amsterdam of Utrecht hebt willen namaken in Anno 1800 dan is dat binnenkort mogelijk.

onbekend

Anno 1800: Pedestrian Zone Pack verschijnt op dinsdag 28 september en is geen onderdeel van de Season Pass. De cosmetic pack heeft een prijs van vijf euro.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?