Anno 1800: Pedestrian Zone Pack voegt kanalen toe

Geplaatst:

Ubisoft heeft meer informatie gegeven over de Pedestrian Zone Pack voor Anno 1800. De cosmetic pack gaat onder andere kanalen toevoegen aan de game en verschijnt al zeer binnenkort.

Aan het begin van dit jaar hield Ubisoft een competitie, waarbij spelers uit een aantal thema's moesten kiezen. De twee thema's met de meeste stemmen werden de twee toekomstige cosmetic packs. Het was dan ook al bekend dat Anno 1800 dit jaar twee cosmetic packs zou krijgen. Pedestrian Zone Pack had de meeste stemmen en verschijnt volgende week al. In een artikel op Ubisoft Connect is te lezen wat het pack allemaal gaat toevoegen aan de game. Het is voornamelijk bedoelt voor wandelaars, want door de speciale bruggen en tunnels kunnen ze nu veilig de weg over of onder. Daarnaast laat Ubisoft weten dat er twee verschillende soorten kanalen worden toegevoegd. Als je altijd al Amsterdam of Utrecht hebt willen namaken in Anno 1800 dan is dat binnenkort mogelijk.

Anno 1800: Pedestrian Zone Pack verschijnt op dinsdag 28 september en is geen onderdeel van de Season Pass. De cosmetic pack heeft een prijs van vijf euro.

Bron: Ubisoft Connect

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord