Anno 1800

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Ontdek industriële tijdperk in Anno 1800 Empire of the Skies-dlc

Ontdek het industriële tijdperk in de nieuwe Anno 1800: Empire of the Skies. Dit is de nieuwste dlc van de real-time strategiegame van Ubisoft.

Eerder dit jaar werd Empire of the Skies onthuld met de Anno 1800: Season Pass 4. Nu is het tijd om het industriële tijdperk in Anno 1800 officieel in te luiden met de nieuwe dlc. In een trailer toont Ubisoft een overzicht van wat er allemaal in de uitbreiding mogelijk is. Bouw luchtschepen en ga de lucht in om onder andere nieuwe beschavingen en continenten te ontdekken en te veroveren. Laat je beschaving ook kennismaken met verschillende nieuwe technologieën. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Anno 1800: Empire of the Skies is nu beschikbaar op pc. Lees hier Anita's review over de Anno 1800: Docklands dlc.

BRON Ubisoft

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?