Anno 1800

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Anno 1800: Vibrant Cities Pack releasedatum bekend

Er komt binnenkort weer een nieuw cosmetic pack naar Anno 1800. De Vibrant Cities Pack werd gekozen door de fans en heeft nu een releasedatum gekregen.

Een paar maanden geleden mochten spelers hun stem uitbrengen op vijf ideeën. De Vibrant Cities Pack was één van de ideeën die de meeste stemmen kreeg. Blue Byte is er nu klaar voor om de releasedatum bekend te maken en heeft direct meer informatie gedeeld. Het doel van de Vibrant Cities Pack is om spelers meer vrijheid te geven in het ontwerp van de huizen. In totaal gaat het om negenenzestig skins, omdat de huizen van elke bevolkingslaag drie nieuwe skins krijgen. De skins worden ook nog verdeeld in vier verschillende thema's. Het eerst thema is kleurrijk en kleurt de huizen groen, oranje en rood. In thema twee zijn de huizen gemaakt van baksteen, terwijl thema drie erg lijkt op de normale huizen. Het verschil is dat de kleuren van de muren nu zijn gebruikt voor het dak en andersom. Het laatste thema is alleen voor tier vier en vijf en zorgt ervoor dat de huizen bedekt zijn met neonlichten. De marktplaats krijgt daarbij ook nog drie nieuwe skins.

onbekend

De Anno 1800: Vibrant Cities Pack verschijnt op 14 december en is alleen als los verkrijgbaar. Het is dus geen onderdeel van de Anno 1800: Season Pass 3.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?