Anno 1800: Vibrant Cities Pack releasedatum bekend

Geplaatst:

Er komt binnenkort weer een nieuw cosmetic pack naar Anno 1800. De Vibrant Cities Pack werd gekozen door de fans en heeft nu een releasedatum gekregen.

Een paar maanden geleden mochten spelers hun stem uitbrengen op vijf ideeën. De Vibrant Cities Pack was één van de ideeën die de meeste stemmen kreeg. Blue Byte is er nu klaar voor om de releasedatum bekend te maken en heeft direct meer informatie gedeeld. Het doel van de Vibrant Cities Pack is om spelers meer vrijheid te geven in het ontwerp van de huizen. In totaal gaat het om negenenzestig skins, omdat de huizen van elke bevolkingslaag drie nieuwe skins krijgen. De skins worden ook nog verdeeld in vier verschillende thema's. Het eerst thema is kleurrijk en kleurt de huizen groen, oranje en rood. In thema twee zijn de huizen gemaakt van baksteen, terwijl thema drie erg lijkt op de normale huizen. Het verschil is dat de kleuren van de muren nu zijn gebruikt voor het dak en andersom. Het laatste thema is alleen voor tier vier en vijf en zorgt ervoor dat de huizen bedekt zijn met neonlichten. De marktplaats krijgt daarbij ook nog drie nieuwe skins.

De Anno 1800: Vibrant Cities Pack verschijnt op 14 december en is alleen als los verkrijgbaar. Het is dus geen onderdeel van de Anno 1800: Season Pass 3.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord