Trailer: Anno 1800: Season Pass 3 aangekondigd

Geplaatst:

Een tijdje terug werd er al geteased door Ubisoft dat het derde seizoen van Anno 1800 eraan kwam. Vandaag werd dan eindelijk onthuld waar de drie nieuwe dlc's in Anno 1800 Season Pass 3 precies over gaan.

Anno 1800: Season Pass 3 gaat zich focussen op de Oude Wereld, oftewel de wereld waarin je begint. Dit betekent dat er geen nieuwe gebieden worden toegevoegd, zoals in Season Pass 2 met Land of Lions wel het geval was. De oude systemen worden nu uitgebreid, waardoor je in de eerste dlc genaamd Docklands een warenhuisdistrict kunt bouwen in de haven. Je kunt je daarnaast specialiseren in het exporteren van goederen.De gratis update geeft daarbij een hoog nodige verandering aan het handelssysteem. De tweede dlc verschijnt in de lente en is gericht op het toerisme. In Tourist Season moet je toeristen naar je eiland lokken via een speciaal restaurant, hotels en het verbinden van alle toeristische plekjes met een nieuw vervoermiddel. High Life wordt de derde dlc en komt uit in de zomer. De bevolkingsgroep de Investors willen de hoogte in, waardoor je de eerste wolkenkrabbers mag gaan bouwen. Ze hebben echter nog meer eisen, want ze willen ook nieuwe commerciële goederen en winkelcentrums.

Anno 1800: Season Pass 3 is momenteel al te bestellen voor twintig euro. De eerste dlc genaamd Docklands verschijnt op 23 februari. Anno 1800 is beschikbaar voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord