Anno 1800

  • Ontwikkelaar Blue Byte
  • Eerste releasedatum 16 april 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Anno 1800: Season Pass 3 aangekondigd

Een tijdje terug werd er al geteased door Ubisoft dat het derde seizoen van Anno 1800 eraan kwam. Vandaag werd dan eindelijk onthuld waar de drie nieuwe dlc's in Anno 1800 Season Pass 3 precies over gaan.

Anno 1800: Season Pass 3 gaat zich focussen op de Oude Wereld, oftewel de wereld waarin je begint. Dit betekent dat er geen nieuwe gebieden worden toegevoegd, zoals in Season Pass 2 met Land of Lions wel het geval was. De oude systemen worden nu uitgebreid, waardoor je in de eerste dlc genaamd Docklands een warenhuisdistrict kunt bouwen in de haven. Je kunt je daarnaast specialiseren in het exporteren van goederen.De gratis update geeft daarbij een hoog nodige verandering aan het handelssysteem. De tweede dlc verschijnt in de lente en is gericht op het toerisme. In Tourist Season moet je toeristen naar je eiland lokken via een speciaal restaurant, hotels en het verbinden van alle toeristische plekjes met een nieuw vervoermiddel. High Life wordt de derde dlc en komt uit in de zomer. De bevolkingsgroep de Investors willen de hoogte in, waardoor je de eerste wolkenkrabbers mag gaan bouwen. Ze hebben echter nog meer eisen, want ze willen ook nieuwe commerciële goederen en winkelcentrums.

Anno 1800: Season Pass 3 is momenteel al te bestellen voor twintig euro. De eerste dlc genaamd Docklands verschijnt op 23 februari. Anno 1800 is beschikbaar voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?