Ary and the Secret of Seasons

  • Ontwikkelaar Exiin
  • Eerste releasedatum 1 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Ary and the Secret of Seasons uitgesteld

Ary and the Secret of Seasons is helaas uitgesteld. We krijgen echter wel wat nieuwe gameplay te zien, gepaard met dit onfortuinlijke nieuws.

In de trailer hieronder zien we waar het allemaal om draait in Ary and the Secret of Seasons. We zien de fantasiewereld van een klein meisje, die zich aan het vermaken is met haar speelfiguren. Normaal gesproken zit deze wereld vast in een eeuwige cyclus van winter, maar er is iets vreemds aan de hand. De wereld is namelijk nu verstrikt geraakt in een eeuwige zomer. Ary moet haar krachten gebruiken om deze wereld te redden, terwijl ze haar controle van de seizoenen inzet om zo puzzels op te lossen en schaapachtige vijanden te verslaan.

Ary and the Secret of Seasons is beschikbaar ergens in september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Modus Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?