Ary and the Secret of Seasons

  • Ontwikkelaar Exiin
  • Eerste releasedatum 1 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Launchtrailer van Ary and the Secret of Seasons

Vandaag is de releasedag van Ary and the Secret of Seasons. Om de release te vieren, deelt Modus Games een nieuwe launchtrailer van de game.

Vorige maand kregen we te horen dat Ary and The Secret of Seasons is uitgesteld. De nieuwe releasedatum was nog niet bekend, maar nu weten we inmiddels dat de game vandaag is uitgebracht. Modus Games viert de release met een nieuwe launchtrailer waarin meer wordt verteld over de game. Duizend jaren geleden heeft een kwade magi
alle seizoenen gestolen, de wereld verwoest en de kinderen ontvoerd. De legendarische krijger Ary gaat ten aanval en neemt wraak op de magi in een fantasierijke wereld.

Ary and The Secret of Seasons is vanaf vandaag speelbaar op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Benieuwd naar de ervaringen van de game? Lees dan de review van Anita die Ary and the Secret of Seasons op de pc heeft gespeeld.

BRON Modus Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?