Ary and the Secret of Seasons

  • Ontwikkelaar Exiin
  • Eerste releasedatum 1 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Ary and the Secret of Seasons onthuld

Modus Games heeft een nieuwe trailer voor Ary and the Secret of Seasons onthuld. De korte trailer toont een aantal van de features die in de game zitten.

Het meisje Ary heeft de hoofdrol in een wereld waarin de seizoenen opeens veranderen. De oneindige winter in haar eigen gebied, veranderd opeens in een oneindige zomer. In de trailer is te zien hoe Ary verkleed als jongen de wijde wereld intrekt. Met behulp van een winterkristal krijgt ze de kracht om ijs op te roepen, wat haar helpt om lastige plekken te bereiken. Spelers moeten niet alleen de natuurkrachten gebruiken, maar ook vijanden verslaan met het zwaard of de katapult. Ary and the Secret of Seasons werd eerder dit jaar nog uitgesteld, maar heeft ondertussen al een nieuwe releasedatum gekregen.

Ary and the Secret of Seasons verschijnt op 1 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?