Assassin's Creed II

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed 2 website gelanceerd

Vandaag heeft Ubisoft de officiële website voor Assassin's Creed 2 online gezet. Er valt echter nog vrij weinig op de site te zien, maar waarschijnlijk zal dat niet lang duren.

De game verschijnt eind dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De teaser van Assassin's Creed 2 kunnen we wel alvast bekijken op de website en hopelijk horen en zien we binnenkort nog meer van Ubisoft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?