Assassin's Creed: Revelations

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 15 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed: Revelations krijgt DLC

Assassin's Creed: Revelations is een game gemaakt en uitgegeven door Ubisoft en is gisteren uitgekomen. De game is dus nog geen dag uit en wij hebben het bericht ontvangen dat de eerste downloadbare content in december zal verschijnen.

De DLC waar het hier om gaat is de 'The Ancestors Character Pack'. De DLC bevat vier nieuwe personages, het zijn de: Privateer, de Corsair, de Brigand en de bloeddorstige Gladiator. Ze zijn alle vier uniek in hun soort en hebben hebben elk hun originele bewegingen. De vier personages zijn allemaal in de multiplayer te spelen.

De content zal op 13 december voor de Xbox 360 verschijnen, en 14 december voor de PlayStation 3 verkrijgbaar zijn. De pc-versie van Assassin's Creed: Revelations zal op 1 december uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?