Assassin's Creed: Revelations

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 15 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed: Revelations krijgt nieuwe content

Ubisoft heeft aangekondigd dat er op 24 januari nieuwe downloadable content voor de game Assassin's Creed: Revelations beschikbaar zal komen, in de vorm van zes nieuwe maps voor de multiplayer.

De maps zullen zich onder andere afspelen in Jeruzalem en Constantinopel, maar ook maps uit het al eerder verschenen Assassin's Creed: Brotherhood zullen met dit pakket weer speelbaar zijn.

De zes nieuwe maps kosten in totaal 800 Microsoft Points (Xbox 360) of €9,99 voor de pc en het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?