Assassin's Creed: Revelations

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 15 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Assassin's Creed: Revelations Ottoman Edition in maart

Heb jij je nog niet gewaagd aan Assassin's Creed: Revelations? Dan kun je vanaf 30 maart de Ottoman Edition scoren! Deze uitgave van de game bevat alle downloadable content die er tot dusver is uitgebracht voor de game, inclusief de originele verhaallijn.

Je krijgt naast de volledige game dus ook nog de Ancestor's Character Pack, de Mediterranean Traveller Map Pack en de Lost Archive DLC. Dit alles krijg je ook nog eens voor een verlaagde prijs. De Ottoman Edition gaat namelijk rond de 30 tot 40 euro kosten. Schrijf 30 maart dus maar even op in je agenda!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?