Astro Bot gaat weer op avontuur in DLC

-

In onze Astro Bot review gaven we de game volledig terecht vijf sterren. Nog geen paar maanden is daar dan de allereerste Astro Bot DLC en het goede nieuws? Deze gaat helemaal gratis zijn!

Astro Bot ontwikkelt zich in de afgelopen jaren als echte PlayStation-mascotte. Het schattige robotje kreeg dit jaar namelijk zijn eerste volledige game en nu nog geen paar maanden later krijgt hij zijn allereerste DLC. In de gratis DLC kunnen we naast nieuwe VIP bots ook gloednieuwe speedrunlevels verwachten. De Astro Bot-DLC verschijnt nog in de herfst van 2024 en is uiteraard exclusief speelbaar op de PlayStation 5.

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Astro Bot

Ontwikkelaar:

Team Asobi

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

6 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord