Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Back 4 Blood devs werken aan een nieuwe game

De co-op shooter Back 4 Blood krijgt geen nieuwe content meer. De reden hiervoor is dat de ontwikkelaars bezig zijn met een nieuwe game.

Back 4 Blood werd vaak gezien als de spirituele opvolger van de co-op zombiegame Left 4 Dead. De game kwam uit in oktober 2021 en heeft sindsdien drie uitbreidingen gekregen. De laatste uitbreiding was River of Blood, die uitkwam in december. Het is nu officieel bevestigd dat dit de laatste uitbreiding is voor de game. Ontwikkelaar Turtle Rock Studios liet dit onlangs weten via een post op hun website. In de post leggen ze uit dat hun studio helaas niet genoeg mensen heeft om aan de nieuwe titel te werken en tegelijkertijd content te maken voor Back 4 Blood. "Turtle Rock Studios is eigenlijk vrij klein voor een studio die AAA-games maakt," luidt de post. "We hebben niet genoeg mensen om te blijven werken aan Back 4 Blood content terwijl we werken aan een andere game - ja, een andere game! Daarom is het tijd voor ons om ons hoofd neer te leggen, het lab te ondersteunen en te werken aan het volgende grote ding."

"Dit is geen afscheid", voegt de ontwikkelaar eraan toe en bevestigt dat Back 4 Blood, die momenteel beschikbaar is op Game Pass en PlayStation Plus Extra/Premium, ondanks de nieuwe focus "zal blijven werken".

De coöperatieve shooter Back 4 Blood kwam uit op 12 oktober 2021.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?