Back 4 Blood devs werken aan een nieuwe game

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2023 15:16

De co-op shooter Back 4 Blood krijgt geen nieuwe content meer. De reden hiervoor is dat de ontwikkelaars bezig zijn met een nieuwe game.

Back 4 Blood werd vaak gezien als de spirituele opvolger van de co-op zombiegame Left 4 Dead. De game kwam uit in oktober 2021 en heeft sindsdien drie uitbreidingen gekregen. De laatste uitbreiding was River of Blood, die uitkwam in december. Het is nu officieel bevestigd dat dit de laatste uitbreiding is voor de game. Ontwikkelaar Turtle Rock Studios liet dit onlangs weten via een post op hun website. In de post leggen ze uit dat hun studio helaas niet genoeg mensen heeft om aan de nieuwe titel te werken en tegelijkertijd content te maken voor Back 4 Blood. "Turtle Rock Studios is eigenlijk vrij klein voor een studio die AAA-games maakt," luidt de post. "We hebben niet genoeg mensen om te blijven werken aan Back 4 Blood content terwijl we werken aan een andere game - ja, een andere game! Daarom is het tijd voor ons om ons hoofd neer te leggen, het lab te ondersteunen en te werken aan het volgende grote ding."

"Dit is geen afscheid", voegt de ontwikkelaar eraan toe en bevestigt dat Back 4 Blood, die momenteel beschikbaar is op Game Pass en PlayStation Plus Extra/Premium, ondanks de nieuwe focus "zal blijven werken".

De coöperatieve shooter Back 4 Blood kwam uit op 12 oktober 2021.

Bron: Turtle Rock Studios

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Back 4 Blood

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 oktober 2021

Ontwikkelaar

Turtle Rock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord