Keer terug naar Back 4 Blood met Children of the Worm

Geplaatst: 5 augustus 2022 15:50

Cults zijn helemaal hot nu en ook Back 4 Blood doet graag mee met de hype. In Expansion 2: Children of the Worm mag je je opmaken voor Act 5.

Ja, het einde (?) van de campaign in Back 4 Blood kom je wellicht tegen in Expansion 2: Children of the Worm. Act 5 wordt namelijk toegevoegd. Je gaat het opnemen tegen nieuwe vijanden. Zij zijn niet je standaard zombies Ridden. Ze zijn onderdeel van een cult, genaamd Children of the Worm. Ze gebruiken net zoals je doorsnee mensen vuurwapens. Over vuurwapens gesproken, je kan straks de Lockjaw gebruiken om van een afstand je vijand te bestoken. Een nieuw speelbaar personage wordt geïntroduceerd. Prophet Dan is de naam. Verder bevat de uitbreiding skins, kaarten en accessoires. Vanaf 30 augustus is de uitbreiding beschikbaar.

Bekijk hier onze review van Back 4 Blood. Bekijk hier de vorige DLC Tunnels of Terror.

Back 4 Blood is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Back 4 Blood
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Back 4 Blood

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 oktober 2021

Ontwikkelaar

Turtle Rock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord