Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Keer terug naar Back 4 Blood met Children of the Worm

Cults zijn helemaal hot nu en ook Back 4 Blood doet graag mee met de hype. In Expansion 2: Children of the Worm mag je je opmaken voor Act 5.

Ja, het einde (?) van de campaign in Back 4 Blood kom je wellicht tegen in Expansion 2: Children of the Worm. Act 5 wordt namelijk toegevoegd. Je gaat het opnemen tegen nieuwe vijanden. Zij zijn niet je standaard zombies Ridden. Ze zijn onderdeel van een cult, genaamd Children of the Worm. Ze gebruiken net zoals je doorsnee mensen vuurwapens. Over vuurwapens gesproken, je kan straks de Lockjaw gebruiken om van een afstand je vijand te bestoken. Een nieuw speelbaar personage wordt geïntroduceerd. Prophet Dan is de naam. Verder bevat de uitbreiding skins, kaarten en accessoires. Vanaf 30 augustus is de uitbreiding beschikbaar.

Bekijk hier onze review van Back 4 Blood. Bekijk hier de vorige DLC Tunnels of Terror.

Back 4 Blood is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Back 4 Blood

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?