Back 4 Blood Tunnels of Terror dlc onthuld

Geplaatst:

De eerste uitbreiding van Back 4 Blood is onthuld door Turtle Rock Studios. Tunnels of Terror brengt binnenkort een hoop nieuwe content naar de zombie shooter.

Turtle Rock Studios en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben heugelijk nieuws gedeeld. Back 4 Blood heeft namelijk de tien miljoen spelers aangetikt. Om dit feestje te vieren met de fans hebben zij ter ere van deze mijlpaal de aankomende dlc Tunnels of Terror onthuld. Allereerst brengt de uitbreiding twee nieuwe cleaners met zich mee; Sharice en Sheng. Ook wordt er een nieuw soort Ridden toevoegd; de Warped Ridden. Ridden Hives is een nieuwe PvE-modus die met deze dlc wordt geïntroduceerd. Ook kunnen we nieuwe kaarten, wapens en skins tegemoet zien.

Tijdens de onthulling van de Back 4 Blood roadmap werd de titel van deze uitbreiding al bekendgemaakt. Naast Tunnels of Terror komen er nog twee nieuwe dlc-pakketten richting Back 4 Blood. Het is nog niet bekend wanneer we deze kunnen verwachten, maar gezien de huidige aankondiging wordt dat waarschijnlijk ergens in de zomer en richting het einde van het jaar. Details over de nieuwe cleaners, modus en andere content is nog niet bekendgemaakt. We moeten het voor nu dus nog even doen met deze sneak peak.

onbekend

Back 4 Blood is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S of pc. Vanaf 12 april kunnen we op diezelfde platformen de nieuwe uitbreiding Tunnels of Terror verkennen.

Bron: Turtle Rock Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Back 4 Blood

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 oktober 2021

Ontwikkelaar

Turtle Rock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord