Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Derde Back 4 Blood uitbreiding komt eraan

Binnenkort vloeit het bloed weer rijkelijk in Back 4 Blood. Turtle Rock Studios en Warner Bros. Interactive hebben namelijk de derde uitbreiding voor de shooter onthuld.

Na het uitbrengen van de Back 4 Blood uitbreidingen Tunnel of Terror en Children of the Worm is het nu alweer tijd voor een derde uitbreiding. De aankomende content wordt uitgebracht onder de gezellige en aanlokkelijke naam Rivers of Blood. De uitbreiding brengt een nieuw hoofdstuk naar de game, maar ook twee nieuwe cleaners, acht nieuwe skins, nieuwe wapens, nieuwe kaarten en nog veel meer. De inhoud van de uitbreiding werd middels een tweet onthuld.

Back 4 Blood: Rivers of Blood is vanaf 6 december te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Warner Bros. Interactive

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?