Derde Back 4 Blood uitbreiding komt eraan

Geplaatst: 8 november 2022 23:05
Aangepast: 8 november 2022 23:07

Binnenkort vloeit het bloed weer rijkelijk in Back 4 Blood. Turtle Rock Studios en Warner Bros. Interactive hebben namelijk de derde uitbreiding voor de shooter onthuld.

Na het uitbrengen van de Back 4 Blood uitbreidingen Tunnel of Terror en Children of the Worm is het nu alweer tijd voor een derde uitbreiding. De aankomende content wordt uitgebracht onder de gezellige en aanlokkelijke naam Rivers of Blood. De uitbreiding brengt een nieuw hoofdstuk naar de game, maar ook twee nieuwe cleaners, acht nieuwe skins, nieuwe wapens, nieuwe kaarten en nog veel meer. De inhoud van de uitbreiding werd middels een tweet onthuld.

Back 4 Blood: Rivers of Blood is vanaf 6 december te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Warner Bros. Interactive
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Back 4 Blood

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 oktober 2021

Ontwikkelaar

Turtle Rock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord