Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Back 4 Blood: Tunnels of Terror launch trailer vrijgegeven

Back 4 Blood: Tunnels of Terror was eerder al onthuld, maar nu hebben we ook een beeld van deze enge tunnels. Er is namelijk een launch trailer vrijgegeven.

Tunnels of Terror voegt een nieuwe pvE regio toe genaamd Ridden Hives. Die bestaat uit zeven gebieden om te verkennen. Om de nieuwe uitdagingen aan te gaan zijn er ook twee nieuwe speelbare Cleaners, zeven legendarische wapens en nieuwe kaarten. En dat allemaal in stijl, want de dlc brengt ook twaalf wapenskins. Wanneer je met vrienden speelt, hoeft niet iedereen de uitbreiding te kopen. Zolang één speler de dlc heeft gekocht, kun je gewoon samen de nieuwe uitdagingen aan. In de launch trailer krijg je een beeld van deze 'Tunnels of Terror' en de twee Cleaners.

Back 4 Blood: Tunnels of Terror verschijnt op 12 april voor de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?