Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Back 4 Blood Expansion 2 hint naar Act 5

De volgende uitbreiding voor Back 4 Blood zit in de pijplijn. Turtle Rock Studios werkt aan Expansion 2 en droppen op Twitter wat hints erover.

Er moet in ieder geval wat langer aan gewerkt worden, aldus de ontwikkelaar. Ze bedanken hun spelers voor de support. Expansion 2 gaat een cult-achtige setting exploreren. Je ziet in het nieuwe screenshot ook logo's en omgevingen die onderdeel kunnen zijn van de betreffende cult. Daarnaast zeggen ze op een niet heel speculatieve manier dat ze zich gedragen als vijfjarigen. Act 5 wordt vrijwel zeker onderdeel van de aankomende uitbreiding.

De laatste DLC voor Back 4 Blood was Tunnels of Terror. Bekijk hier onze review van Back 4 Blood.

Back 4 Blood is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Expansion 2 heeft nog geen releasedatum.

BRON Turtle Rock Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?