Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Survival
  • Gameliner score

Back 4 Blood PvP Showcase onthult nieuwe details

Tijdens de Back 4 Blood PvP Showcase zijn er een hoop nieuwe details voor de game bekendgemaakt en hebben we voor het eerst een uitgebreide blik op de gameplay kunnen werpen.

Naast de co-op gameplay die we nog kennen van de Left 4 Dead gameserie, krijgt Back 4 Blood ook een PvP modus. Deze PvP modus krijgt de naam 'Swarm'. Het wordt een 4 vs 4 modus waarin een team van Cleaners, normale mensen, het opneemt tegen een team van Ridden, zombies. Spelers kunnen spelen als een aantal verschillende soorten Ridden. Ze hebben allemaal hun eigen unieke vaardigheden en krachten.

Back 4 Blood staat gepland voor een release op 12 oktober.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?