Twin Mirror

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 1 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Bandai Namco en Dontnod Entertainment werken aan Twin Mirror

Bandai Namco heeft een lekkere aankondiging voor de mensen die van story-driven games houden. Samen met ontwikkelaar Dontnod Entertainment werkt het aan de game Twin Mirror.

Het verhaal speelt zich af in Basswood, West Virginia. Spelers nemen daar de rol aan van Sam die de stad bezoekt om de begrafenis van een vriend bij te wonen. Zelf heeft hij behoorlijk hartenzeer na een break-up en zijn stemming en deze combinatie zorgt voor een zeer verdrietige protagonist. Vreemder is de volgende dag, wanneer hij onder het bloed wakker wordt in een hotelkamer. Natuurlijk is zijn geheugen volledig weg en het is dan ook aan jou om Sam te helpen aanwijzingen te vinden over de gebeurtenissen van de vorige nacht.

onbekend

Gezien Dontnod Entertainment bekendstaat om de story-driven game Life is Strange, zijn de verwachtingen voor deze game vast hooggespannen. Twin Mirror moet ergens in 2019 verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?