Twin Mirror

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 1 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Thriller Twin Mirror verschijnt in december

De psychologische thriller Twin Mirror heeft eindelijk een releasedatum gekregen. De game verschijnt in december.

Zo'n twee jaar geleden werd aangekondigd dat Bandai Namco en Dontnot Entertainment aan Twin Mirror werken. Niet lang na de aankondiging konden we een eerste trailer van Twin Mirror zien, maar in de afgelopen twee jaar is het vrij stil gebleven rondom de game. Inmiddels geeft de nieuwe game van de ontwikkelaar van Life is Strange weer een teken van leven. Bandai Namco heeft namelijk een nieuwe gameplaytrailer online gezet. In deze trailer zien we niet alleen nieuwe gameplaybeelden, maar wordt ook de releasedatum van de game onthuld.

Twin Mirror verschijnt 1 december voor de pc via de Epic Games Store, de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?