Twin Mirror

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 1 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Twin Mirror heeft nieuwe trailer gekregen

Twin Mirror heeft een nieuwe trailer gekregen die tijdens de Paris Games Week werd getoond. De trailer geeft een korte walkthrough van het eerste level en de eerste memory puzzel.

Sam Hayes keert terug naar zijn geboortedorp om de begrafenis van zijn beste vriend bij te wonen. Zijn alter-ego, The Double, vergezelt hem tijdens zijn reis. The Double heeft meer zelfvertrouwen, is instinctief beter in zelfbehoud en kan zichzelf beter beschermen. En daar moet hij gebruik van maken als Hayes na een black out op de avond van de begrafenis wakker wordt met een bebloed overhemd. In de memory realm kun je de gebeurtenissen schikken en moet je aanwijzingen uit de realiteit gebruiken om achter de waarheid te komen. Bekijk de trailer hier.

De eerste episode van Twin Mirror, Lost on Arrival, komt in 2019 naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?