Twin Mirror heeft nieuwe trailer gekregen

Geplaatst: 30 oktober 2018 12:45
Aangepast: 30 oktober 2018 12:46

Twin Mirror heeft een nieuwe trailer gekregen die tijdens de Paris Games Week werd getoond. De trailer geeft een korte walkthrough van het eerste level en de eerste memory puzzel.

Sam Hayes keert terug naar zijn geboortedorp om de begrafenis van zijn beste vriend bij te wonen. Zijn alter-ego, The Double, vergezelt hem tijdens zijn reis. The Double heeft meer zelfvertrouwen, is instinctief beter in zelfbehoud en kan zichzelf beter beschermen. En daar moet hij gebruik van maken als Hayes na een black out op de avond van de begrafenis wakker wordt met een bebloed overhemd. In de memory realm kun je de gebeurtenissen schikken en moet je aanwijzingen uit de realiteit gebruiken om achter de waarheid te komen. Bekijk de trailer hier.

De eerste episode van Twin Mirror, Lost on Arrival, komt in 2019 naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Twin Mirror

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 december 2020

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord