Katamari Damacy Reroll

  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Bandai Namco heeft Katamari Damacy Reroll geregistreerd

Ja, eindelijk! Bandai Namco heeft Katamari Damacy Reroll geregistreerd. De über Japanse game heeft flink lang op zich laten wachten, maar Bandai lijkt er nu toch echt concrete plannen mee te hebben.

Zag je de enthousiasme doorsijpelen in de introductie? Daar is geen letter van gespeeld. Katamari Damacy is een geweldige game waarbij je met een plakkerige bal zoveel mogelijk moet oprollen. Klinkt vreemd en dat is ook zonder twijfel. In de games kruip je veelal in de huid van de Prince die zijn vader, The King of the Cosmos, moet behagen. De koning is echter geen makkelijk persoon en vraagt steeds meer van zijn zoon. Helaas is er verder nog helemaal niets bekend over de registratie. De game zal dan ook vast en zeker nog flink lang op zich laten wachten.

BRON EU IPO

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?