Bandai Namco heeft Katamari Damacy Reroll geregistreerd

Geplaatst: 7 september 2018 13:15
Aangepast: 7 september 2018 15:30

Ja, eindelijk! Bandai Namco heeft Katamari Damacy Reroll geregistreerd. De über Japanse game heeft flink lang op zich laten wachten, maar Bandai lijkt er nu toch echt concrete plannen mee te hebben.

Zag je de enthousiasme doorsijpelen in de introductie? Daar is geen letter van gespeeld. Katamari Damacy is een geweldige game waarbij je met een plakkerige bal zoveel mogelijk moet oprollen. Klinkt vreemd en dat is ook zonder twijfel. In de games kruip je veelal in de huid van de Prince die zijn vader, The King of the Cosmos, moet behagen. De koning is echter geen makkelijk persoon en vraagt steeds meer van zijn zoon. Helaas is er verder nog helemaal niets bekend over de registratie. De game zal dan ook vast en zeker nog flink lang op zich laten wachten.

 1
Bron: EU IPO
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Katamari Damacy Reroll

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord