Katamari Damacy Reroll

  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Katamari Damacy Reroll krijgt releasedatum

Gamers die al jaren wachten op een nieuwe Katamari kunnen alvast wat spaargeld opzij zetten. Katamari Damacy Reroll verschijnt namelijk eind dit jaar op de Nintendo Switch en pc!

The King of All Cosmos heeft na een lange nacht feesten per ongeluk alle sterren in het universum vernietigd. Deze hilarische koning is echter een luie hond en stuurt zijn zoon op avontuur om nieuwe sterren te maken van allerlei Aardse objecten. In deze game ben je voortdurend bezig om een gigantische bal te vormen. Dit doe je door paperclips, muizen, mensen en veel meer op te rollen. Katamari Damacy Reroll is een remake van het origineel dat in 2004 op de PlayStation 2 verscheen. De game is vanaf 7 december verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en pc.

BRON Bandai Namco

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?