My Hero Academia: Ultra Rumble

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score -

Battle royale My Hero Academia: Ultra Rumble aangekondigd

Ook de My Hero Academia-franchise moet aan het battle royale-fenomeen geloven. Bandai Namco heeft namelijk de battle royale My Hero Academia: Ultra Rumble aangekondigd.

Veel is er nog niet bekend van de game, maar we weten wel dat het een battle royale wordt waarin je met vierentwintig man tegen elkaar kunt gaan knokken. My Hero Academia: Ultra Rumble wordt namelijk een battle royale met verschillende personages uit de bekende animeserie. Twitteraar @Atsushi101X had onlangs namelijk, in een inmiddels weer verwijderde tweet, een aantal foto's geplaatst uit het mangatijdschrift Weekly Shōnen Jump. Veel details worden er nog niet vrijgegeven, maar we weten wel dat het een free-to-play battle royale-game wordt en dat er binnenkort een gesloten bèta voor de game wordt gehouden.

onbekend

My Hero Academia: Ultra Rumble verschijnt op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Twitter @Atsushi101X

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?