My Hero Academia: Ultra Rumble

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score -

Gameplay: Eerste gameplaybeelden My Hero Ultra Rumble getoond

My Hero Ultra Rumble heeft een westerse aankondigingstrailer gekregen en daarin worden direct de eerste gameplaybeelden getoond. Ga dus lekker op de vuist met andere spelers in deze Battle Royale.

Door de verschillende personages in My Hero Academia en hun speciale krachten geeft dat de nodige Battle Royale kansen. Die kansen heeft Bandai Namco direct aangegrepen. My Hero Ultra Rumble wordt een free-to-play Battle Royale game, waarin je in groepen van drie op de map wordt geplaatst. In totaal gaat het om vierentwintig spelers die verdeeld zijn over acht groepen. De Quirks bepalen wat voor soort type het personage is, maar op de map kun je ook nog kisten vinden om je verder te helpen. Via een tijdschrift werd My Hero Academia: Ultra Rumble eerder al door Bandai Namco aangekondigd in Japan. Je kunt jezelf ook inschrijven voor de gesloten bèta die binnenkort plaatsvindt.

My Hero Ultra Rumble verschijnt voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Er is nog geen releasedatum bekend.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?