Beheers de elementen in Visions of Mana met Elemental Vessels

-

Een nieuwe trailer van Visions of Mana laat ons een nieuwe game mechanic zien. De Elemental Vessels die je kunt vinden, laten je de elementen beheersen.

De geliefde Mana-serie is terug met Visions of Mana. In dit avontuur volgen we Val en zijn jeugdvriendin Hina, de nieuw benoemde Alm of Fire, op hun reis naar de Tree of Mana. In de nieuwste trailer leren meer over de Elemental Vessels die in de game zitten, die de personages kunnen gebruiken om de elementen te beheersen. Er zijn in totaal acht Elemental Vessels. Deze kunnen elk worden toegewezen aan een van de vijf speelbare personages. Hiermee kun je je personages van class laten veranderen. Buiten Combat kunt de Elemental Vessels gebruiken om je te helpen de omgeving te verkennen. In de trailer worden de Elemental Vessels of Earth, Light en Darkness verder uitgediept. Met de Gnome Shovel kun je een rotsachtige koepelschild vormen, klonten aarde op vijanden regenen en kleigolems bedienen om puzzels op te lossen. De Luminal Lantern reflecteert schade tussen vijanden, verlicht nieuwe paden en laat je reizen langs verlichte wegen. Met de Shade Sight beheer je de zwaartekracht om vijanden aan te trekken, genereer je zwarte gaten voor aoe-schade en bereik anders ontoegankelijke gebieden.

Visions of Mana verschijnt op 29 augustus op PlayStation 5 en PlayStation 4. Pre-orders zijn nu beschikbaar.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Visions of Mana

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

29 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord